Thursday, February 9, 2012

TAMAT sudah CONTEST : Kenali Rasulullah S.A.W by Farisya & Qienah

Salam semua,
Alhamdulillah dah tamat sudah

 CONTEST : Kenali Rasulullah S.A.W by Farisya & Qienah

Kami berterima kasih sangat-sangat kepada semua peserta ye.
Ramai juga, 100 peserta dalam masa yang singkat.

Qienah n Ila dah bincang.insyallah nanti kami umumkan pemenang ye.
semua peserta qienah dah periksa jawapan mereka n tinggalkan komen.

Maaf sangat-sangat pada yang qienah tak tinggal komen, bukan apa ada blog qienah tak jumpa button comment. kalau ada, bila klik tak de respon. lagipun line juga slow petang tadi komen tak dapat nak di send. MAAF sangat-sangat ye
.
Apa-apapun ramai yang menjawab dengan betul. bagus tu.
so, jawapan nya ialah..

jeng
|
|
|

jeng

|
|
|
good luck semua, nantikan pemenang yang kami pilih ye..


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

10 00 suka bertanya..:

Fazi Isma said...

ala.... slah jwapan =='

Najwa Zahari said...

Haha, saya tersalah satu~ Baru nak padam tapi memikirkan dosa tak jadi lah saya. Hehe =,=" *jujur tak?* :D

♥ NaurahBaiti ♥ said...

alhamdulillah betul :)
mintak-mintak menang :D
aminn~

baby said...

betul semuaa..alhamdulillah...

hurmm..mahu3..mahu menang..lau ade rezeki..nona percayaaa..hehe

CINTA UNTUK KITA said...

heheh tak sbr tggu keptusan.. ;p cm exam plak..

9n0L4 said...

tak sabarnyeeeee. harap ade la rezeki utk kite semua. ;)

♥ asma ♥ said...

hee. betul sume. gudluck smua :)

nor amni sarah muhammad zin said...

;)

Adila Saidi said...

good luc semua :)

Qienah said...

alhmdulillah pada yang btol semua..yang tak betul tak pe le..sudah mencuba..ye x?insyallah nanti partner qienah wak entry utk pemenang ye..sabar nantikan pemenang.ok?:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...