Thursday, February 16, 2012

HADIAH dari GF

Salam semua,

Jeng jeng..mengade jekan..nipun nak menunjuk.hihi..apapun tak kisah le, qienah nak share juga hadiah qienah dapat dari aktiviti2 GF hari tu..dua hadiah qienah dapat tau.jangan jeles..:P

Menang Aktiviti 6#
Tagline Blog Aku CUN

~ voucher 16 biji cupcake (RM50) by Panda Cookiss ~
Dah lama qienah menang hadiahni tapi baru minggu lepas sempat pergi amik dekat seksyen 24, Shah Alam. Kebetulan makcik en. bobos ajak datang umah ye makan-makan. So, pergi amik n terus bawa pergi umah che na di seksyen 8. makan di sana n bawa balik rumah juga..bes n cantikkan..^__^

Menang Aktiviti 8# 
Pelik Tapi Tetap Comel

PERTAMA:
Sehelai t shirt by GENG fiQ'Ra admin GF
Sehelai tudung bawal by Missladyanashop blog & Missladyanashop fb

alhamdulillah sabtu hari tu dah sampai hadiah qienahni..macam-macam ada kan.yang paling menarik baju GF le..dah de baju, dah 2 kali pakai pergi jalan-jalan hari tu. lepasni dapat le pakai bila ada perjumpaan dengan ahli-ahli GF semua..

so, ni le hadiah qienah dapat.menarikkan..kalau nak hadiah gak, sama-sama join GF n berusaha le menyokong aktiviti yang diadakan. Bagi qienah hadiah tak penting tapi memeriahkan aktiviti tu yang seronok n menggembirakan. Thank buat admin yang mampu bertahan n memajukan GF ini.



LIKE??KASI KOMEN SIKIT

7 00 suka bertanya..:

NiaLidia. said...

hehe niceeeeeeeeee suka suka ^^ nia baru dpt baju harini weeee~

Nisa Greennnpanda said...

sronoknye akak dpt byk hadiah, hihi~... ^_^

sy br pki bj GF ari nie gi klass, hihi~... best kn bj tue... selesa je.. >_<

[ wanni ] said...

wah, best best sebab menang banyak benda ;D

Tihara said...

rajin admin GF ni kan..semuga terus maju :)..congrats dpt hadiah byk, cupcake tu cun la

Qienah said...

memang bes dpt hadiah..:)
cupcakes ni mmg sedap..:)

nisa : mmg bes bju 2..duk umahpun selesa je pakai. en husben akak dk bunyi je bile pakai bjuni..fewittt..fewitt..ayt yg de kt bju 2..:P

natasyapink said...

wahhh. hadaih.. =)

CIK MAY said...

GF?1st time tau..

missladyanashop tu member CM 1 sekola kat rompin dl..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...