Friday, February 10, 2012

Pemenang Contest Kenali Rasulullah S.A.W

Assalammualaikum..
  Alhamdulillah dah tamat sudah CONTEST KENALI RASULULLAH S.A.W by Risya dan Qienah. Partner Qienah, Risya dah umum pemenang kat blog ye petang tadi, ni qienah share entry Risya tu..



nak tahu Pemenangnya???

memang susah nak pilih sebab dari 100 orang hanya 20 orang sahaja yang gagal menjawab dengan tepat...
so secara tak langsung Risya dan Qienah terpaksa pilih Random di samping menjawab JAWAPAN kami dengan kreatif.. =)

TeMpAt PeRTaMa :
~ Ayesha Ramli ~ 
( dipilih berdasar kan entry yang Kreatif dan siap bagi info yang detail sekali..=) )

TeMpaT KeDuA :

number 26
    ~ aze alia ~

TeMpaT KetIGa :

nombor 86
~Iqawangi ~ 

AKepada semua pemenang, kamu dan kamu semua di minta PM QIENAH or IELA ZIELA aka RISYA 
Tamat sudah aktiviti GF yang ke 10, yeahhhhh!!!!
Tahniah semua..

p/s : buat partner Qienah, dik Risya thank banyak ye..berjaya kita buat contest.
alhamdulillah mak Risya selamat di bedah. Hope mak cepat sembuh ye.Setiap apa berlaku ada hikmahnya.sabar ye...


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

8 00 suka bertanya..:

aze alia said...

Alhamdullilah, aze dpt tempat kedua. Thanks :)

Arra Ahmad said...

tahniah2.:)

iqa's said...

alhamdullilah.. ada rezeki ..:)
iqa da pm kat qienah ya..-sis lavender-

Nisa Greennnpanda said...

congrats Aze, Iqa & winner lain.. ^_^

Ayesha Ramlee said...

terima kasih pilih entry ayesha yang pertama.. :D

Qienah said...

tahniah buat pemenang ye..sabar ye tunggu hadiah korang..insyallah kitorang akan pos secepat mungkin.. untuk ayesha Ramlee, hadiah baju PM kat Risya ye..:)

♥ NaurahBaiti ♥ said...

tade rezeki :(

Ayesha Ramlee said...

@Qienah entry untuk kamu... terima kasih ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...