Friday, December 30, 2011

Tagline Blog Aku CUN

salam semua..
de lagi aktiviti baru untuk GENG fiQ'Ra..sebelum ia TAMAT, patut tulis entry ni..jab lagi nak balik kampung pulak..takut tak sempat pulak.huhu..busy jekan..hoho..


so, sape2 yang belum join jom sama2 join tapi sebelum tu kena daftar jadi ahli GENG fiQ'Ra dulu.

ok, 1st yang kena KENA@WAJIB buat bila nak join ialah tulis tajuk entry ye " Tagline Blog Aku CUN ".

kedua WAJIB letak blogger card.

walaupun simple tapi memang comel lote~cantik sangat.hihi.satu2 group yang qienah join de kad tau..bagus mas ni..:)

ketiga bagitau pasal TAGLINE BLOG dan cerita sikit kenapa ambik tagline tu.


TAG LINE : KEHIDUPAN SENTIASA BERUBAH
Qienah memilih tag line ni kerana masa mula-mula qienah kenal blog memang buat untuk bercerita pasal diri qienah sendiri..kira orang kate blog as a diary le.hihi..kalau tengokpun memang banyak pasal diri lekan.hihi.sebab tu juga le tajuk blog qienah MY BEAUTIFUL LIFE kerana mahukan kehidupan yang sentiasa ceria n menarik.so, untuk menarikkan n menceriakan hidup ini kita mesti sentiasa berubah..betul tak?berubah untuk satu kebaikkan adalah suatu yang semua orang suka.so, qienah harap memang kehidupan ini akan sentiasa berubah menjadi satu kebaikkan.amin..:)

last kena pilih hadiah..andai menang qienah pilih

kategori 2 ( gift post ke rumah @ ambil di Shah Alam )
- voucher 16 biji cupcake (RM50) by Panda Cookiss ( ambil di Shah Alam )
- shawl by My Online Boutique4u ( post ke rumah )
- tudung by Nurwiyah Boutique ( post ke rumah )

Akhir kata, hope GF sentiaasa ceria n gembira dengan admin2 yang sentiasa buat yang terbaik untuk ahlinya.10q MAS n AFIQ..syg GF 4ever.


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

7 00 suka bertanya..:

NiaLidia. said...

hehe betul2 , setuju dgn akk :D btw nicee tagline. good luck kak.

Qienah said...

10q..:)

anamizu kaito said...

hai Qienah.. wahh cun nye header + tagline! gud luck tau Qienah :)






luv,
cik ana

Nur Atikah said...

good luck :)

fiQ'Ra said...

KEHIDUPAN SENTIASA BERUBAH.. nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

Qienah said...

gud luck 2.10q utk semua..:)

Mir Kay said...

Hye kaq qienah!! Kenal kita lg x? rindu!! #SinggahGF #WinduGF

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...