Wednesday, December 14, 2011

PEMENANG GIVEAWAY : YAHOO CUTI SEKOLAH



JENG..JENG..JENG
so, dah tiba masa untuk mengumumkan pemenangnya..
1st qienah berterima kasih sesangat kepada semua yang sudi join qienah punya GA ini.TERIMA KASIH tak terhingga ye..

so pemenangnya ialah

3 orang yang akan dapat keychain from Sarawak





3 orang pemenang akan dapat pensil case




2 orang pemenang akan dapat frame gambar sorang akan mendapat bookmark




~ nak tau pemenang ye, leh klik terus kat picture random 2 atau cek nombor n nama anda di sini ye. ~ PESERTA ~

buat pemenang, tahniah semua..
pada pemenang2, sila tinggal maklumat disini atau email qienah di einah1905@gmail.com ye. mesagge 2kasi nama dan alamat korang ye. so, cepat2 bagi detail tau..bila semua dah kasi detail, baru qienah pos hadiah2 2..senang, 1x je g je PEJABAT POS 2.


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

9 00 suka bertanya..:

Ezzattie said...

alhamdulillah. rezeki ezzat. no.44. ezzat email skrg :)

Tihara said...

Alhamdulillah, tk sangka sangkut jugak ea..thanks qienah ..dah send detail :)

Qienah said...

kan ckp de tuah 2..:)TAHNIAH semua.

AnaLyana said...

terima kasih qienah..:)

dah send detail..:)

Celio said...
This comment has been removed by the author.
SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..

Pink Lavender said...

thaniah sape yg menang

ummi_norseha said...

tahniah pd pemenang...
my be laen kli rezeki sy pl

Golden Rose said...

alhamdulillah..thanks ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...