Thursday, December 15, 2011

HEADER BARU

Salam semua...
ni dapat juga le nak update blog kot..dr semalam menulis..tup2 tak de letrik.laptop terus tutup..nak buat macamne..laptop dah 'kong" bateri nye..kena menggunakan perkhidmatan letrik..tak de LETRIK, TAK dapat le ON laptop ini.huhu.petang tadipun menulis, tup2 LETRIK tak de juga..ntah kenapa asyik tak letrik je di sini.huhu.



so, inilah citernyer..header baru buat semalam yang tak dapat di upload..huhu.cantik tak?perasan tol, padahal tulisan je yang buatnye.doodle 2 qienah amik dekat web FREE APIT. cuma qoenah edit2 color ye n kasi corak2.2je.kalu korang nak amik free doodle pergi le blog APIT ye..



LIKE??KASI KOMEN SIKIT

4 00 suka bertanya..:

Onitsuka_hana said...

tomey2..hana pun pakai doodle apit.:)

Qienah said...

btul 2..mmg comelkn yg apit punya..:P

CaHaYa^KetEnaNGan said...

edit la akak satu...

Qienah said...

nak yang gane?:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...