Thursday, December 22, 2011

Story Aku & Lagu

salam semua..
qienah dah dapat blogger card..korang dah?


nak daftar juga klik jom daftar + join GENG fiQ'Ra------>> GENG fiQ'Ra◕‿◕

so, dah daftar n jadi ahli boleh le join aktiviti yang ke 5 Geng FiQ'Ra..


tajuk yang perlu ditulis ialah " Story Aku & Lagu " .huhu..tengok tajuk memang surrender awal2 le..bukan pe qienah bab lagu2 memang kurang le..tanya le sape penyanyi&tajuk lagu..konpem fail..tak lulus tau..jenis qienah tak suke sangat kot lagu2..pelik tol..qienah dengar je lagu apa2.cm sekarang, kalau online bke PC je, tak de pasang radio or lagu2pun..sunyi sepi.hihi..cuma kadang2 stress mencari bunyi@lagu juga.hihi.pepn disebabkan mahu sokong juga program GF ni qienah join ye..jom dengar citer qienah tentang lagu..hihi..jangan gelak dah.hoho..


sori ye, memang tak tau sape penyanyi ye. ni godek2 cd lama.nak join aktiviti gak.hihi.. video ni hasil dari budak MMU.
qienah pilih laguni sebab asal dengar laguni konpem teringat zaman study dulu..laguni juga le qienah wak sebagai ringtone untuk geng 5sekawan tau~ qienah, eika, siti, hajar n zila ~bertahun dah berlalu.ni masa study sains computer dulu..masa 2memang suke sangat le kumpul2 video. budak computer gak..bab lagu, video n games ye je tau..tak cam sekarang..budak bisness lebih advance pengetahuan komputer dari budak IT.hihi.videoni xsedih2 tau, ye kelakar n unik, tak silap masani de subjek multimedia kot.so kitorang kena wak video le..amik dari member2, antara video yang mencuit hati adalah lagu n video ni.hihi.laguni memang menjadi kesukaan kitorang sangat.enjoy je tau..nak2 kalau stress kena wak assigment or study untuk final terutama subjek programming n system..memang muke sorang2..hihi..so, pe lagi..bile stress wajib pasang laguni n ikut cara ye 2..memang ilang tension le..lagipun kawan2 qienah 2memang menjadi kalau wak GILER2.sebijik gaya diorang ikut dari video ini.hihi..lagi satu tabiat kitorang, asal buke pc si eika, tak kira le balik dari kelas, makan or outing konpem cari laguni tau..bke je terus ON video ni.memang sampai sekarang laguni tersemat di hari..cewahh..kadang2 jumpa setahun 1sekali pasti mengimbau kenangan lama..miss u all my friends..
hajar+ieka+zila+qienah+siti
gambar zaman budak2.hihi..tak silap 2005 kot..

p/s : qienah tak pandai sangat bercerita.kui2..





LIKE??KASI KOMEN SIKIT

10 00 suka bertanya..:

ira shera said...

haha.. x pernah dengar la pulak :D
btw friend are everything rite? :)

zahidahwahid said...

miss my study life jugak..hang out dengan kawan...escape class...hehehehe


kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

Qienah said...

hihi..lm dah gak zmn study...mmg life study lagi bes dari krja kan.huhu..

yup,lagu lm..xcm skrg...peminat k-pop yg rmai..xpun lagu2 penyanyi dr youtube..hihi..

Halimaton Saadiah Ngah Latip said...

persahabatan takkan putus walau berjauhan<---pinjam kata2 seorang blogger

Qienah said...

btol 2, persahabatan kekal sela2nya..:)

Nisa Greennnpanda said...

haha..dlu pun famous kn video nie antara student..comel je video nie, hehe...

Qienah said...

2le, ms 2 byk video famouskan camnikan..hihi..

anamizu kaito said...

hai Qienah.. hehe lagu ni mcm dlm lagu chicken dance..cik ana ade original video lagu ni.. suke tgk yg penyanyi die nyanyi.. comel sangat!

*tetibe rindu kwn2 pulak..hehe



luv,
cik ana

Qienah said...

a'ah..chicken dance..hihi..o,de ye..yup,comel je..:)

fiQ'Ra said...

numa numa? hehe..gud luck syg ;)

admin,
GF ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...