Monday, October 31, 2011

KAD kawen dah TEMPAH

salam semua..
de masa lebih kurang 2 month je lagi.huhu.sebenar qienah xtau nak buat persediaan nape padahal.haha.selamber betul le.kalau tengok blog2 n cite orang nak kawen. semua duk sibuk2..member2 sendiri cakap time ni dah kena prepare macam2 tau.huhu...

hari 2 dah usha2 n blogwalking blog yang terima khidmat kad kawen. macam2 blog qienah tengok..memang semua cantik2 tau..menarik je tapi harga ye.huhu.boleh tahan le..

kalu ikut nafsu memang le..nak yang cantik2.orang cakap kahwin sekali jekan.konon leh jadi kenangan tapi xpe le..jgan membazir. ye x? lagipun orang xsimpan kad kita 2.buang je nnt.ye x?so dah membazir, kita juga yang dapat dosa membzir.huhu..

so, akhirnya qienah dah tempah kad kat kedai Kanda & Dinda Wedding Cards. de promosi kad RM0.29. murahkan??so, en. bobos g le tempah kad 2. dalam beberapa ari ye mail artwork suruh tengok2.cek berpuas ati ke tidak..de le sikit kesilapan..so masa g KL cuti deepavali ari 2 qienah g le kedai ye..besar juga kedainya..mmg banyak pilihan.huhu..macam2 de, lama juga tunggu untuk ye meng edit2 kembali artwork 2.huhu..

qienah g kedai ye kat puchong

so, akhirnya kami accept..xreti buat pelan sebenarnya qienahni..byk sangat jalan nak datang umah qienahni.ye kate xmuat nak letak..so buang le nape patut.hihi..sekarang tgu kad siap je.ye kate dalam 2-3minggu hari bekerja amik mas untuk siap.so...tggu...

camni le lebih kurang kad qienah pilih 2.

----> borang nikah xbuat nape lagi..huhu..kena stle cepat gakni.insylh di permudahkan olehnya..amiinn..



LIKE??KASI KOMEN SIKIT

3 00 suka bertanya..:

CaHaYa^KetEnaNGan said...

nak peta? naper tak minta? akak ada simpan lagi tau

fiQ'Ra said...

wahhh... mas nk juga bole? hek3, :D

Qienah said...

akak : dah buat sendiri.hihi..tengok le gane..:P

mas: nnt kad siap, leh kasi.hihi.insylah.

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...