Tuesday, November 1, 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

salam semua..
jom pakat join segmenni.sejak akhir2ni mmg suke sangat qienah blogwalking.hihi..memang menarik je tengok blog2 yang lain..kadang2 de jeles juga tau coz cantik2 n kreatif sangat..penulisan diorangpun menarik.pepn, jeles yang +ve..ye x?hihi..

so, jom join segmen lulu ni..mst jumpa blog2 yang lagi menarik..

klik picture untul terus link ke blog lulu..

TARIKH TUTUP:
jumaat 2petang
4 NOVEMBER 2011

so,sama2 kita berblogwalking..

LIKE??KASI KOMEN SIKIT

10 00 suka bertanya..:

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jom singgah dan follow belog shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ziana said...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

maszull said...

assalamualaikum mama dtg dr segmen yg sama follow awk jom join blog mama dan kalau sudi follow mama yer...:)

hira said...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ahmad Hisyam said...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. C.Ronaldo Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Samir Nasri Antara 4 Pemain Islam Di Man City
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

ღ nurrul ღ said...

Salam dari Nurrul..
Dari segmen yang sama :)

ღ nurrul ღ said...

Salam dari Nurrul..
Dari segmen yang sama :)

sj said...

hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

Asy Faro said...

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

ceriteraliyana said...

yuhuuu!! datang dari segmen yang sama...=))

*baru berkesempatan nak terbang2 sini ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...