Tuesday, October 25, 2011

HARGA TIKET MAHAL??

salam semua..
dah masuk musim hujan kan.huhu. mendung je..
dr semalam bc post2 kat wall FB, rmai betul kawan2 duk ngutuk pasal hrga tiket PIALA MALAYSIA 2011.huhu.memang nebeng le harga g2.mahal sangat smpai RM50. lebih kurang tiket bas dari GANU g SHAH ALAM jekan.huhu.walaupun qienahni bukan fanatik ngat dengan bola sekarangni tapi ikut juga n layan je bola sepakni..:) baca SINI

amik dari SINAR EDISI TERENGGANU

pepn, xtaule nak kate gane..yang pasti Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) kena betul2 jelaskan kenapa harga tiket mahal. kalau x, bertambah buruk le nama FAM.

buat pemain TERENGGANU, gud luck..mg berjaya membawa PIALA MALAYSIA.aminn..


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

4 00 suka bertanya..:

Gen2Merah said...

agaknya harga tiket tu mahal sebab tak nak penyokong2 terengganu datang menyokong kot.. ehehehe

Qienah said...

2le, takut sangat terengganu menang lagi.hihi..penyokong mmg penting untuk menang.huhu..

Cik Purple Pinkypuff said...

haaa.. ni lah yg menyebabkan laman web sampai kena hack.. siap kena maki hamun.. =..=

Qienah said...

btol2..sekarang rmai yg ekstrem jekn.huhu.pdn muke lekn..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...