Friday, October 21, 2011

Blogger! Jom Kenal

salam semua..
jom kita cari kawan n berkenalan..nak x?
sekarang qienah suke follow blog2 tau n comment kat entry yang menarik hati ini..

klik banner di atas untuk join..

------ so ni nak cite skit -----

sape qienah ???
Qienah anak kelahiran tapi dibesarkan n hidup di sampai sekarang..kira pure ganu le qienahni.dah habis study n sekarang jadi cikgu..cikgu budak2 je tp memang cabaran tol..budak sekarang xcam zaman qienah dulu..sabar2..keje lak bertimbun2..dugaan..

pe de pada blog qienah??
blog qienahni banyak cite qienah. pe aktiviti qienah buat..
de juga info or ilmu sikit2..kira dari pembacaan qienah di buku2, paper or blog2 lain.qienah suka kongsi2.hope korang suka ye..

so, selamat berkenalan semua..

LIKE??KASI KOMEN SIKIT

6 00 suka bertanya..:

diana said...

rajin nya join segmen..:0

Qienah said...

mncr kenalan + rest skit..penat..huhu..

Diyana Ali said...

hai nak kenal,hee. dtg dr segmen sama.. jalan2 sini, jom dtg blog sy :)

Haniada said...

Salam kenal.. hehe :)
dtg dari segmen yg same.. jom singgah blog saya jugak.. ^^

ieyza afieyna said...

hye,, salam perkenalan ;)

ieyza dtg dari segmen yg sama ;)

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...