Wednesday, November 9, 2011

MY WEEDING??

salam semua...
cite progress kahwin bermula.huhu. boleh ke cite di sini??my life n status akan bertukar tak lama lagi.leni duk mikir2 je..progress nape ntah yg dah di buat..oh cik sakinah..nak kawen ke xnak sebenarnya.selamber je..nanti mule le kalut.kui..kui..pepn, cuba2 le bersedia dari sekrang..so daripada lupa baik ingatkan pada diri ini pe kena buat.hoho..

pe orang kahwin buat????

borang nikah
lum buat lagi tapi dah p beli borang n amik no tok kadi. RM1 je,tp ye suruh stle yang pengantin lelaki dulu baru leh hantar. en bobos : bila nak stle???hihi..

ujian HIV
haha..asyik tangguh2 je. nak g tapi dalam pale mikir macam2..qienahni penakut jarum.asal kena cucuk demam.malunyer..

kad kahwin
dah tempah tapi lum siap, tak lama dah..

baju
dah p tempah..dapat kain masa tunang ari 2..insyllah xlama lagi siap..buat biasa2je tapi baju kahwin juga.fesyen ye tukang jahit yang tentukan.xreti nak wak gane sebenar.hihi..

hantaran
hari 2 dah pergi cari kat SOGO, de sale kan. so yang pentin2 dah beli..yang lain try cari lagi..kena pikir juga, camne nak gubah hantaran ni.huhu..

mekup
dah booking dengan DONA, kawan time teknik dulu..ye wak perkhidmatan mekup2ni..lawa ye mekup..hope qienahpun leh jadi lawa.perasan.kih2..sebab member sekolah..so ye bg discount juga.hihi.

pelamin
perlu ke x sebenar?huhu. tapi nak g survay2..banyak tempat gak..lawa2 tap ari 2 g 1tempat, yg qienah kenag dah d booking orang.huhu.so kena cari tempat lain le..harga leh tahan.xmahal sangatpun.huhu..

doorgift
de dah 1, mak nak kasi buku kecil. so qienah dah tempah n bayar. kena tambah lagi..nape ye.huhu.

makanan
mak dah tanya kawan mak. orang sama masa kenduri kakak qienah ari 2. dah biasa dengan ye. mak kate suruh makcik jang lagi le.ye kate ok tapi cuma mahal le sikit..nak kahwin time raya cina gak..harga barang naik.huhu..

kanopi
ntah lagi.maybe amik yang pejabat ayah tapi time 2 ayah dah pencen. tengok le. nanti tanya mak semula.

so buat setakat ini, 2je qienah ingat..nanti ingat kena list lagi pe perlu..kalu kira.macam2 belum buat.huhu..pepn, semoga semua di permudahkan olehnya.amin..





LIKE??KASI KOMEN SIKIT

6 00 suka bertanya..:

✿ Myra ✿ said...

dah nak kawen ye..heee..tahniah2! selamat menjalani alam rumah dan tangga ;))

AQiLaH QeYLa said...

semoga semuanya brejalan lancar. amin..tahniah ye :))

Qienah said...

tahun depan..de dlm 2bulan lagi.huhu..10q ye semua..:)

CaHaYa^KetEnaNGan said...

perlukan bantuan...hahahaha???

Miss Nadya said...

berdebar la baca..:)

Blog awak masuk Blog Pilihan Hari Ini

new entry :: Spontaneous Thursday

Qienah said...

akak : pe cadangan nak kasi doorgift??xnk sponsor ke?kih2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...