Sunday, November 20, 2011

SAYA BUDAK KECIK !!!

salam semua..
pe kabo?mendung arini..ni nak cite peristiwa arini.hihi..

tadi g wak test HIV, pergi kul9+..ty2 nurse2 kat klinik 2..ye ckp kul2-5 baru leh wak..so meredah hujan pergi le jejalan dengan cik syafa.huhu..lm juga 2, g mkn, g pjbt pos, g kdai ERA NONA, kedai baju, masa behenti satu kedai kraftan, konon2 nak usha kain samping songket tapi mak oi..mahal betul..de RM500+, de RM400+..2kedai pergi..2pn ye dah less 50%..baru ku tau.mhl..budget mhl2pn RM100-RM200..lari budget.huhu..ORI gak.

saya budak kecik..

ni cite masa nak kuar dari kedai..

Pekedai : belajar lagi ke?
syafa : x, dah keje.
Pekedai : keje ape?
syafa : cikgu..
pekedai : praktikal ke?
syafa n qienah : xle, cikgu sekolah.
Pekedai : betui ke?cam xcaya je..
qienah : betul, cikgu sekolah rendah.

cite masa amik darah

Nurse1 : nak apa?
qienah : amik darah.
Nurse1 : nak buat pe??
qienah : HIV, nak kawen..
Nurse1 : awak umo berape???
qienah : 26..
Nurse1 : (muka was2..) kecik je awak ye..

huhu..kecik sangat ke sayani?cam budak ke?rendah kot, tambah lak pakai t-shirt n seluar g2.nak wak gane..baka mak..memang kecik n rendah je..

kalau d sekolah,qienahni sama size je dengan murid tahun4.hahaha..

nak tau apa2 cerita, sila klik SINI ye..

LIKE??KASI KOMEN SIKIT

4 00 suka bertanya..:

QASEHNYA RANIA said...

hye...aii datang terjah n follow blog u...jom singgah blog aii..aii newbie blogger...

http://lobaksusue.blogspot.com

Miss Nadya said...

ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Cik Saffa said...

hihi...memg lawak cite ni..xpe la cik qienah...awet muda dia xpercaye muke kite macam budak tambah plak ngan size kite yg comel2 ni...hikhik...

Qienah said...

btol2..moga kita sentiasa awek muda.hihi..comel2..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...