Wednesday, June 13, 2012

COKLAT vs VANILA

Assalamualaikum..

Korang suka coklat tak/konpem ramai yang minat coklatkan?Nak-nak perempuan, majoriti peminat coklat tapi itulah Qienah ni kurang minat.kalau minatpun bab pembungkusan ye je..memang cantik je n menarik sangat.hihi.. Apapun, harini nak share pasal susu coklat n vanila..^_^ Qienah memang suka sangat susu, kira favourite le..Nak-nak susu dutch lady..best.. So, tak susah n cerewet le untuk minum susu time mengandungni.hihi. 


 Time mengandungni Qienah try susu Anmum khas untuk ibu mengandung..sedap juga..minum suam-suam. Qienah suka perisa vanila je..Terang-terang cakap, perisa coklat kurang best le.hohoho..camne leh try perisa coklat??cik husben tersilap beli, ye tak perasan. Nak pergi tukar dah larut malam, stok susu dah habis di rumah..so, try le perisa coklatni.boleh le tapi memang lagi best perisa vanila..sekarangni kena habiskan susu coklat dulu,baru beli yang baru..jangan membazir, betul tak?^_^

Yang penting, susu banyak kebaikannya..^_^





LIKE??KASI KOMEN SIKIT

5 00 suka bertanya..:

Zie Madini said...

since zie tak suka coklat, zie ambik yg perisa original tu je. ada tersalah beli...terbeli yg choc flavor...memual kooo zie minum. sudahnya di buat gitu jer :(

Qienah said...

syg nk buang, 2mnum je..mmg xbes tp minum je..:P

fiQRa said...

time pregnant memang elok minum susu rupanya.. baru mas tau.. :)

kak qienah dah berapa bulan eh? mesti makin comel :)

Qienah said...

a'ah, baik mnum susu..untuk tulang baby n si ibu juga..dlu org selalu pesan mnum soya, mmg biasa baby putih tp nanti akan buat gigi rapuh..xckup kalsium..

nak masuk 5bulan dh..comel ke?org xprsanpun k.qienah pregnant..xnmpk sgt kot..hihi..

Azhafizah[フィザ] said...

belum ade pengalaman nak minum susu anmum ni.tapi kalau benda lain.campur kedua dua pun sodap.^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...