Friday, June 22, 2012

MOVIE : MADAGASCAR 3

Assalamualaikum..

Lama tak share pasal ceritakan. Ni nak share le cerita Qienah tengok semalam bersama en. husben. Kitorang pergi tengok kat alamanda je, dekat dengan rumah. En. husben yang sungguh-sungguh nak tengok cerita ni..memamg cerita kegemarannya..



Memang best n seronok je tengok cerita ni, macam-macam ragam n lawak yang ada. Sesuai je untuk kanak-kanak n orang dewasa. Ceritani sambungan dari MADAGASCAR 2 hari tu. Diorang nak balik tempat asal ye kat zoo new york. Akhirnya sampai juga tapi tup-tup tak nak tinggal..kenapa?? nak tau, korang kena tengok la. Baru rasa best.hihi..

p/s : masa tengok ada le sorang perempuan tu, asyik gelak je.kuat pulak tu.bahagian tak lawakpun gelak..apa kes entah..malu je ras, tak sopan.huhu..

LIKE??KASI KOMEN SIKIT

2 00 suka bertanya..:

pOHon HiJAu said...

wow..saya suke madagascar la

Shajar said...

xsabo jgk nak nengok ni..download jer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...