Friday, March 2, 2012

Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012

Salam semua..
Sementara menunggu untuk keluar makan jab lagi, duk blokwalking jab.tup-tup tengok nad ada nak buat bloglist baru..So nak join le.jom sama2 kita join..:)

Senang sahaja cara nak join..

klik banner untuk join ye..^_^

Cerita sikit..
Ini blog qienah.
Seorang yang cute ~ perasan tol.hihi. Suka ber FB n berblog. Juga sangat suka melancong n berjalan-jalan. shopping juga suka tapi sayang lak kat duit..membazir banyak.hohoho..

p/s : buat nad, semoga hepi n suksess selalu yer..



LIKE??KASI KOMEN SIKIT

10 00 suka bertanya..:

anamizu kaito said...

hai Qienah.. wahh Qienah pon da join bloglist nad ea??? gud luck tau..hehe





luv,
cik ana

Qienah said...

a'ah join tp nth ter LIST x.hihi..
gud luck 2..:)

Miss Nadya said...

mesti la list kan syg..:)

tengs letak banner nad ye darling..nanti nad letak banner qienah pulak..:)

tetiba teringat xbf sbb dia stay dungun..uhuks...

Terima kasih diucapkan kerana sudi join, Nad dah masuk dalam bloglist taw..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Miss Nadya said...

coding banner xde eh syg?

Tihara said...

nice jugaks :)

Qienah said...

thank nad, dh snarai ye..:)
ops, coding ye..dah delete ari 2, hihi..nnt letak balik ye..

muntotunggek said...

hai einah ! singgah && follow sini . from bloglist nadd . jomm singgah rumahh frhanaa :)

http://muntotunggek.blogspot.com

Zaidalifah Hussin said...

singgah dr segmen miss nadya...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Rafflesia™ said...

salam...
datang dari segmen yg same..-.- baru sempat bw..-.-

jom ke blog saya..-.-
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html


syieda,

Nor Nadiah said...

Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...