Sunday, March 11, 2012

MAKAN-MAKAN di RESTORAN MAKANAN CINA

Assalamualaikum..
Pernah makan masakan cina? Nak try boleh le ke RESTORAN MOHD CHAN. Tak silap memang banyak cawangan yang ye ada. Qienah n en. bobos serta adik ipar pergi kat Bangi. Sambil nak hantar adik ipar naik bas di stesen bas Kajang. So, singgah makan di restoranni. en .bobos le yang perkenalkan.

Sampai-sampai memang ramai..tak de ruang kat bawah, kitorang naik duduk kat atas la.huhu..suasana macam restoran cina tapi tak ada la makan dengan chop stik..pkai sudu n garfu je.hihi..

So, nak tau apa kitorang makan?
macam sayur campurkan? nama ye ~ Loh Hon Zai ~

~ butter prawn ~ makanan paling best kot, tengok atas meja, semua order ni.
memang bes, rangup..

~ ayam bbq ~ Best juga tau..

semua lauk-lauk ini di makan dengan nasi.

Erm, kitorang ada order dim sum juga tapi tak sempat amik picture.Letak je, terus makan.hihi..1st time makan dim sum, memang bes le, untuk air qienah order Rebina Laici..sedap juga..terasa laici dari rebina.~lupa juga amik picture..huhu..

Rasa teringin, boleh le pergi makan di sana. hargapun berpatutan je tau.tak ada le mahal sangat, sesuai dengan makanan..


 


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

4 00 suka bertanya..:

SyamimiNazifa said...

nampak sedaplah ;)

CaHaYa^KetEnaNGan said...

try la restoren hj sahrin low..sedap juga..tapi mahal..udang dia lagi marbeles...

Qienah said...

mmg sdp..try le..:)

restoran hj sharin low kat mne?

[sutera kasih] said...

sedapnya mknn dlm gmbr...lapar huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...