Tuesday, January 3, 2012

TANAM ANGGUR ! ! !

salam semua..


hohoho.tengok dari tajuk memang kesian kat qienah kan..tak berbuah2 lagi hasil tanam anggurni.nak masuk 2months dah..sob..sob..dah jadi penganggur tegar qienah sekarang ye.huhu.that means qienah dah tak de duit orang kasi[GAJI]. tak dapat le shopping2.kena berjimat dah..bab kte mesti membudget dah..:(

so, sape2 mau amik qienah bekerja bagitau le ye.kih2..nape kelayakkn tak tau.sekarang duk umah makan tido je..kembali cam zaman study dulu..asal cuti sem, duk umah gini le..bangun, mandi, masak, buke PC, tengok TV, solat&baca quran tak pun TIDO.huhu.rutin harian..:)

insyallah nanti cari keje lagi.mesti de rezki.amin...amin..

buat rakan2 semua yang bekerja, selamat bekerja untuk tahun 2012..gud luck semua..:)

LIKE??KASI KOMEN SIKIT

5 00 suka bertanya..:

fiQ'Ra said...

tanah anggur pun ada hasil kak qienah.. hik2 :D akak cikgu kan?

Qienah said...

oh, anggur2 ku..berhasil le.hihi.. yup, cikgu tp sekolah swasta..nnt nak pindah ikut en husben..so dah kena bhnti le..

diana said...

boleh la jana pendapatn dengan blog...heheheheh..

Qienah said...

2yg kurang pndai 2.hihi..blog2..:P

Tihara said...

kalo dah kawen takpe, jd housewife :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...