Sunday, January 15, 2012

5 days??

salam semua..
alhmdulillah cuaca cam bertambah baik harini.dah muncul sang matahari menyinari bandar dungun ini..bermadah lak.hihi..kalau 2,3 hari sebelumni asyik hujan je..hope berterus cerah n baik sampai minggu depan..amin..amin..

erm, lama tak menulis dalam blogni.sedikit busy juga le..bukan pe, on PC jarang.kadang tengah malam baru on, dekat2 nak tidur ke.bahaya kalau dah online, tak buat kerja jadi nye..bertapa le depan PC ni.huhu.nanti kerja tergendala je..huhu..

apa yang busy sangat??hihi..inilah,tengok ticker 2, 5hari je lagi tinggal.hoho..perkara penting tak siap lagi tau.huhu.pe penting?doorgift le..kita perlu utamakan tetamu.ye x?huhu.insyallah nanti siap juga.aminn..yang list2 lain alhmdulillah banyak dah setle..cuma tengak duk siapkan hantaran~buat sendiri je.hope semua berjalan lancar n majlis juga tiada halangan..

Yang pasti, 5hari lagi kehidupan ini akan berubah...^____^

sesiapa yang berdekatan DUNGUN n kenal qienahni, di jemput ke


10q semua..^___^


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

8 00 suka bertanya..:

Amy Syaquena said...

Alahai jauh la pulak kalau x dapat la merasa makan nasi minyak kan hehe..

diana said...

jauhnya..
apa pun akak doakan semoga semuanya dapat diuruskan dengan jayanya..:)

diana said...

jauhnya..
apa pun akak doakan semoga semuanya dapat diuruskan dengan jayanya..:)

Qienah said...

dtg le..:P

Nisa Greennnpanda said...

la.. akak br nk kawin eh? igtkn akak dh kawin, hehe.. >_<

bestnye tp tue la, jauh sgt la kak, sponsor la tiket bas & hotel, ngehehe...

congrats ye kak.. ^_^

Tihara said...

kalau eita tahu, rasa dah dekat dgn tpt dia ..selamat pengantin baru ea :)

Qienah said...

jauh ke?time gni le nak jejalan tempat org tau.hihi..

nisa : lari budget le untuk sponsor..meh tdo umah k.qienah je le.hihi..

10q ye semua..:)

Qienah said...

jauh ke?time gni le nak jejalan tempat org tau.hihi..

nisa : lari budget le untuk sponsor..meh tdo umah k.qienah je le.hihi..

10q ye semua..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...