Thursday, January 12, 2012

Pelik Tapi Tetap Comel

salam semua..
especialy to GENG fiQ'Ra semua..
ni qienah nak join aktiviti 8#


busy sebenar tapi curi masa sikit untuk join.hari 2 dah termiss satu aktiviti.huhu.
so siapa yang belum join, jom kita join bersama..

qienah ahli GENG fiQ'Ra

so nak tau apa yang pelik n comel qienah, baca entry di bawah ye.




last kena Print Screen bukti yang awak follow + like penaja.kat bawahni semua qienah dah print screen ye..



so, itu sahaja entry kali ni..qienah sentiasa doakan GF tetap bersatu hati n gembira..sambung buat kerja pulak.jom..




LIKE??KASI KOMEN SIKIT

10 00 suka bertanya..:

Kamil Kahar said...

entry qienah ni pun comel...hehe...patut masuk dlm list skali... :)

Qienah said...

comel erk..10q..:)

e-lyana said...

wah :) wish u luck kak :)
lyana dari geng :)

Qienah said...

10q semua..:)

zahidahwahid said...

wah!!! entry dia pun comel giler...
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5075/

Nisa Greennnpanda said...

wah..mmg kreatif la entry kak qienah nie, hehe..

akak xsuke mkn aiskrim? mmg pelik, hihi~.. ^_^

gud luck kak..

Qienah said...

10q semua..merajinkan diri buat 2..ilg stress klu buat bnde kreatifni.:P yup xtau kenapa..mmg xsuke aiskrim..coklatpun sama.hihi.

fiQ'Ra said...

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥

gades pelik said...

tahniah dear :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

ehee... pelik nyee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...