Friday, December 13, 2013

LAMA TAK DATING

Assalamulaikum..

Lamanya tak dating dengan en husband kat luar...Selalu dating di hospital je.huhu.. Balik dari hospital hari tu singgah makan di sri kembangan.. En husband keje hari tu, kul8++ baru sampai hospital.. So,lewat dah nak balik masak.. Mula-mula nak singgah kedai siam tapi ramai sangat, cancel singgah.. Biasalah, pesakit macam qienah ni tak boleh sangat ke tempat-tempat ramai orang.


Akhirnya behenti kat satu cafe, lupa dah nama ye.. Memang tertutup, siap ekon lagi. Qienah kalau makan weastern suka sangat order lamb chop tapi sekarang tak boleh makan daging kena pantang.. So,order spageti ayam n mashed potato je.. En husband lak pesan steak daging.. Sedap juga makan kat sini, lain kali boleh pergi lagi..

*sekarang kemana-mana mesti bertopeng, untuk elak jangkitan. huhu..segan tak segan, perlu untuk sihat...





LIKE??KASI KOMEN SIKIT

3 00 suka bertanya..:

intanfirdaus247 said...

Salam jumaat qienah..:)

indexiapk said...

singgah sini

CaHaYa^KetEnaNGan said...

salam, kinah dah takde..sudah kembali ke rahmatulallah 13 Februarui 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...