Wednesday, November 20, 2013

KEHIDUPANKU BERUBAH

Assalamualaikum..

Lama betul tak menulis di blog kesayangan qienah ini..Membaca n komen bloger-blogerpun dah lama tak.Dah lam tak on laptop, dengan tab payah sikit nak menaip..Sedih jugakan.. Apapun, buat rakan semua, qienah tak lupa korang ^_^



Sekarang, rumah kedua qienah di hospital. so, memang betiul-betul dah berubah..Inilah rutin qienah di hospital, menghadapi kimoterapi sejak di sahkan penyakit 2bulan lepas.. Redha dengan ketentuan dari NYA,qienah kena kuat demi suami, anak n family.. Setiap penyakit itu ada sebabnya, think +ve.. betul tak?


Selepas aidilfitri tahun ni, semua berubah.. Thank sangat-sangat buat suamiku, sentiasa ada dengan qienah..Love you.. ^_^



Rindu sama anak mama ni, sori sayang.. Mama tak dapat jaga aleesya.. Nanti mama sihat, kita duk sama-sama ye.. Mama, baba n aleesya.. Duduk baik-baik dengan acik n tok. Jadi anak solehah tau..

* thank buat family n rakan yang melawat qienah di hospital,tak lupa juga yang doakan qienahni.. 


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

10 00 suka bertanya..:

yana aina said...

akak kena kuat !!! setiap penyakit dtg darinya .. along yana pon dh kembali sihat walafiat. akk jgn sesekali mengalah. moga akk cepat sihat !! amin ..

Mimi Azirah said...

qienah kena kuat demi suami n ank..sedih dga qienah sakit

bb_nona said...

jgn stress dgn penyakit yg melanda :)

sebab, stress akn membuat pyakit lebih teruk.........ingat, try senyumm di hati dan wajah...agar sakit tu tak melarat :) in sha ALLAH , Dia mengetahui kisah hati kita , kun fa yakun...

lakukan smeua yg boleh kurgkan dan sembuhkan terus penyakit ni,ade org lain boleh sembuh,mesti akak boleh jugk.......yes,,,teruskan, sihat....

yen(toka ziizokukuto) said...

teruskan semangat :) tunjukkan yang terbaik untuk family :) semoga cepat sembuh ,,amiiinnn

nadia said...

Nadia doakan akak cepat sembuh. Setiap pnyakit tu InsyaAllah ada penawarnya. Yg penting kita jgn putus usaha dan doa.

Qienah said...

terima kasih semua..
betul tu, setiap apa yang terjadi datang dari NYA.. qienah kena kuat untuk sihat n sentiasa berdoa pada Allah s.wt.. kekadang penyakitni buat kita ingat n sntiasa dekat padaNYA..

SyamimiNazifa said...

sakit apa?

Arra Ahmad said...

Qinah,nanti boleh tinggalkan alamat n no fon? Arra nak bagi something..
tinggalkan dekat blog ye.

Syazana @ Nana said...

Untuk pengetahuan semua..kak qinah dh pergi menghadap ilahi pd 17 Feb 2014..sila sedkahkan al-fatihah

Syazana @ Nana said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...