Tuesday, December 4, 2012

DURIAN CREPE

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, dapat juga merasa durian crepe ni. Best juga tau.. Tapi memang best makan durian saja le.hihi. Ni adik qienah order kat facebook.. order semalam, hari ni dah boleh ambil. sekejab je. so nak makan lagi n banyak-banyak boleh try buat sendiri le pulak. Untung buat sendiri. Jimat juga, tadi beli RM10 dapat 6biji. Lagipun tengok resepi  kat blog-blog macam senang je.


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

9 00 suka bertanya..:

deno said...

deno teringin betul rasa durian crepe ni tp tak dpt2... adehhh

roJakHangiT said...

salam..hye qienah
fara pon br jerk rasa durian crepe ni..
tp for me mmg best makan durian original jer terus..baru ummph..

diana said...

betoi2..
durian saja baru betul2 best..

Tihara said...

as salam

org kata bluberry crepe lg cedap iye ker ?

Ibu Lala said...

Memang sedap kan. Akk x suka doyan sgt. Sbb tu la kata DC ni sedap.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tak cube lg la qienah.. tgu org btkan n free

Tihara said...

mmg nampak senang tapi nak stat buat tu..hihik :)

محمد رازيق said...

x sempat lagi cuba cik qienah. hehe

Rozita abd rahman said...

memang sedap kan...akak dah buat dan ada resepi dia kat blog akak jugak...
singgah follow dr segmen lulu..
meh join contest akak jugak jom...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...