Thursday, September 6, 2012

DAH PILIH ^_^

Assalamualaikum..

Akhirnya kami dah buat pilihan untuk beranak anak 1st kami ni di mana..

Ini dia.....

Bandar Baru Bani

Pilihan ini antara banyak-banyak hospital panel pejabat en husben. Tak jauh sangat dengan rumah.. Kalau dekat Dungun, Terengganu tiada pulak hospital panel. So, beranak di Selangor le.. Lepas tu balik pantang dungun. Tak kisah le di mana-mana, moga semua selamat..

Pagi tadi alhamdulillah dah pergi jumpa doktor pakar di sana. Doktor untuk qienah bernama Dr Mashita.. Baik n mesra juga..Nurse di sanapun ok juga.. Ramai je orang, keadaan hospital juga ok, alhamdulillah..

Minggu depan jumpa lagi doktor, appointment 13/9 pukul 9a.m.. 



LIKE??KASI KOMEN SIKIT

9 00 suka bertanya..:

MAY said...

az-zahra pun panel opis saye jugak...tp jauh la..dok kl ni plan nak salin kat hos perubatan islam kg baru je..kot2 sakit dekat opis, senang dorg nak htr..hehe

Tihara said...

eloklah dr pempuan... take care qienah :)

Yasmin Aris said...

smoge dipermudahkan :D

Qienah said...

May : O,yeke..mmg banyak hospital suami cn.. apapun pilih yang dekatkan..:)

tihara : Yup, cari dr perempuan..:)

yasmin : thank..:)

AiDa said...

Salam...

Macam mana? dr mashita ok tak? saya pun pilih dr mashita ni. tak penah jumpa lagi. dia ok ke?

Qienah said...

Aida : ok je, tadi kali ke dua jumpa dr mashita..mesra n mudah je dengan dr ni..:)

Zie Madini said...

zie dulu plan nk beranak kat klinik/hospital private. tp idak mampu...huhu.

zie beranak kat hospital kerajaan free je. hehe. coz husband kerja gov :P

Nisa Greennnpanda said...

owh.. akak plan nk branak situ eh? untung la dpt dr pmpuan, hehe..

sy dlu branank kat PPUM je.. jauh sket dr umah sy kat S/Alam, tp coz dh a few times wat check-up kat situ nye psl, hehe.. nsb baik time sy skt nk branak tue, time pg buta, so laju je la redah highway utk gi hsptl, hoho... XD

Qienah said...

zie : de panel pejabat husben..guna jekan..:) untung juga de panelni..:P kalau sendiri memang xmapu juga..

nisa : yup, doc perempuan..yg itulah terbaikkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...