Saturday, July 14, 2012

SUDOKU

Assalamualaikum..


Siapa minat game ni?

Siapa suka MATEMATIK or NOMBOR, mesti sukakan??

Sekarangni memang ralik je main gameni tau. Memang menguji minda.Dulu beli buku, amik yang medium tak silap..Pastu dah habis beli  yang baru..Habis juga, sekarang mai kat PSP pulak..en husben dah download game tu..Lagi ralik tau, bukan pe..Senang main pakai PSP, boleh delete n add dengan mudah. Kalau buku kena cari pemadam lak.hihi..

So, jom sambung main..EASY n MEDIUM dah habis..HARD pulak..hihi..

Lepasni anak qienah mesti suka juga main gameni.^_^


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

2 00 suka bertanya..:

Ismi Iman said...

iman pon suke maen game nh..bese iman maen kt nset akk2 kat tmpat keje.nset dyorg cnggih2 so d la bnd alah nh.ai 2 iman beli buku tapi iman dapat ciapkan 40/80 sodoku je

Qienah said...

Memang seronok layan game ni kan?:)
buku yg 80 ada juga..banyak gak dapat siapkan.lebih 60.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...