Thursday, October 11, 2012

DOA UNTUK KANDUNGAN SIHAT & SELAMAT

Assalamualaikum..

Kalini qienah nak share doa terutamanya untuk si ibu-ibu yang mengandung. Jom sama-sama kita membaca dan amalkan..

“Ya Allah, peliharalah anakku selama ia berada didalam perutku, dan sihatkanlah ia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhanMu, penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah, rupakanlah atau bentukkan lah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik, dan tetapkankah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."


Nak banyak doa lagi boleh ke blog ~ http://doamommyutkmu.blogspot.com/ ~
LIKE??KASI KOMEN SIKIT

Wednesday, October 10, 2012

SAYA ADA LAPTOP

Assalamualaikum..

curi picture dari google..


Jeng..jeng..
Qienah dah ada lapto sekarang.hihi..Thank en bobos kerana sudi beli laptop untuk saya ye..Dapat qienah nak online n update blogni time en bobos g kerja. Tak de le tunggu en bobos balik keje nak pinjam laptop.hihi.. Lagi satu, tak de le puas sangat duduk rumah sorang-sorangkan.hihi.. So, thank you sayang..^_^


LIKE??KASI KOMEN SIKIT

Tuesday, October 2, 2012

MODAL BERJUMPA ALLAH s.w.t

Assalamualaikum..


Rakaat    :     Waktu
      2               SUBUH
       4                ZOHOR
     4                  ASAR
        3             MAGHRIB
   4                ISYA'

Alhamdulillah sekarang cukup solatku cuma perlu banyak lagi diperbaiki..Yang penting, jangan melengah-lengahkan solat n semoga semua solat ini diterima  olehNYA..
LIKE??KASI KOMEN SIKIT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...